Legaturi si informatii cu si despre diverse patchuri pentru Fifa Manager 13 facute de alte site-uri !
Patch-uri diverse Fifa Manager 13
|
un patch cu sponsori de la fmcorner.4players.de
http://www.websoccer.ch/cms/index.php/do...load/38/82
ManagerFifa.com a scos cateva noi patchuri pentru Fifa Manager 13:
1. Actualizare Competitii internationale de cluburi: Link descarcare: Competitii Internationale 2. Imnuri Champions League si Europa League Link descarcare: Imnuri Europa 3. Imnul echipelor din prima si a doua liga din Spania Link descarcare: Imnuri Spania
11-21-2012, 06:39 AM
ManagerFifa a scos un patch ce reface clasificarile la Campionatul Mondial in format real pentru toate continentele si activeaza in plus inca 80 de echipe nationale (pe langa cele 155 existente) !
Link descarcare: Calificare Mondial
11-24-2012, 05:43 PM
ManagerFifa a scos un patch cu imnurile tuturor echipelor din prima liga italiana ! Se canta imnul echipei gazda cand aceasta intra pe teren !
Link descarcare: Imnuri Italia prima liga
11-25-2012, 10:43 PM
(11-02-2012, 09:01 PM)nicola Wrote: un patch cu sponsori de la fmcorner.4players.de salut..este cumva un patch cu liga 1 care in joc are format in limba romana(sponsori..)???
11-26-2012, 12:33 AM
(11-25-2012, 10:43 PM)nikawrc Wrote:(11-02-2012, 09:01 PM)nicola Wrote: un patch cu sponsori de la fmcorner.4players.de Salut ! Eu nu stiu sa fi aparut pana acum un asemenea patch ! Incercam (dar nu promitem) sa fie inclus asa ceva in patchul la care lucram, Romania in Fifa Manager 13 !
11-27-2012, 03:54 AM
ManagerFifa a scos un patch cu imnurile tuturor echipelor din prima liga germana ! Se canta imnul echipei gazda cand aceasta intra pe teren !
Link descarcare: Imnuri Germania prima liga
ManagerFifa a scos un patch cu imnurile tuturor echipelor din prima liga engleza ! Se canta imnul echipei gazda cand aceasta intra pe teren !
Link descarcare: Imnuri Anglia prima liga
ManagerFifa a scos un patch cu imnurile tuturor echipelor din prima liga portugheza ! Se canta imnul echipei gazda cand aceasta intra pe teren !
Link descarcare: Imnuri Portugalia prima liga |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |