Romania in Fifa Manager 14


#21. Post Posted: 09-23-2014, 12:48 PM
Eu doresc sa continui,cine vrea sa mi se alature:cris_criss_fresh@yahoo.com si hai sa facem treaba Wink
Reply
#22. Post Posted: 05-27-2015, 05:11 PM
(12-03-2013, 02:49 PM)RaduB Wrote: Patch-ul Romania in Fifa Manager 14 cu ce este lucrat pana acum !
Dupa dezarhivare fisierele se copiaza astfel:
Cele 3 fisiere .sav, CountryData27.sav, CountryFixture27.sav si CountryScript27.sav se copiaza in folderul unde este instalat jocul, in folderul Database iar acolo fiecare in folderul specific:
- CountryData27.sav in folderul Data
- CountryFixtures27.sav in folderul Fixtures
- CountryScript27.sav in folderul Script

De regula calea standard este C:\Program Files\Origin Games\Fifa Manager 14\Database\... !

Fisierele din folderul Graphics se copiaza (fiecare in folderul echivalent) in Users la calea specifica jocului. De exemplu,teoretic calea trebuie sa fie : C:\Users\**Nume-utilizator-***\Documents\Fifa Manager 14\Graphics...
si apoi fiecare fisier in folderul corespunzator, adica tot ce e in arhiva in folderul Graphics\Cities in folderul C:\Users\**Nume-utilizator-***\Documents\Fifa Manager 14\Graphic\Cities, tot ce e in arhiva in folderul Graphics\Stadiums in folderul C:\Users\**Nume-utilizator-***\Documents\Fifa Manager 14\Graphics\Stadiums  s.a.m.d !

Linkuri de descarcare:


Link 1


Link 2


Link 3


----------
IMPORTANT: Este necesara inceperea unui joc nou ! Prima data deschideti Editorul si in dreapta jos aveti butonul "Write Current Database For Game". Cand incepeti jocul si sunteti intrebat ce baza de date sa folositi alegeti optiunea "Editor Database" !!!

Salut, sunt nou pe acest forum si am nevoie de umpic ajutor.De curand am instalat FM14 si nu reusesc sa "instalez" acest patch...Am copiat Pozele jucatorilor/Antrenorilor in folderele specifice din My documents>fifa manager 14,dar in patchul facut de tine...eu nu am gasit poze cu stadioane sau orase...am dowloadat "link2" ca primele 2 nu merg...Si in joc nu imi arata conducerea stelei de exemplu Meme stoica director tehnic,Gigi Becali patron etc...Mersi anticipat si felicitari pentru munca depusaWink
Reply

Jump To:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)