09-23-2014, 12:48 PM
Eu doresc sa continui,cine vrea sa mi se alature:cris_criss_fresh@yahoo.com si hai sa facem treaba

The following warnings occurred: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.19 (Linux)
|
Romania in Fifa Manager 14
|
09-23-2014, 12:48 PM
Eu doresc sa continui,cine vrea sa mi se alature:cris_criss_fresh@yahoo.com si hai sa facem treaba
![]()
05-27-2015, 05:11 PM
(12-03-2013, 02:49 PM)RaduB Wrote: Patch-ul Romania in Fifa Manager 14 cu ce este lucrat pana acum ! Salut, sunt nou pe acest forum si am nevoie de umpic ajutor.De curand am instalat FM14 si nu reusesc sa "instalez" acest patch...Am copiat Pozele jucatorilor/Antrenorilor in folderele specifice din My documents>fifa manager 14,dar in patchul facut de tine...eu nu am gasit poze cu stadioane sau orase...am dowloadat "link2" ca primele 2 nu merg...Si in joc nu imi arata conducerea stelei de exemplu Meme stoica director tehnic,Gigi Becali patron etc...Mersi anticipat si felicitari pentru munca depusa ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
2 Guest(s) |