Am Inceput si eu o cariera la FM13 , mi-am ales campionatul din Germania si am semnat pe o perioada de 5 ani cu echipa Borusia Dortmund, in paralel am semnat si un contract de selectioner cu Echipa Nationala a Germaniei.
Pe scurt o sa va spun planurile mele care le am la cele 2 echipe.
1. la Borussia Dortmund, o sa incerc sa fac o echipa o echipa buna cu o medie de 23 - 26 de ani, care sa se bata an de an cu Bayern Muchen pt castigarea cupei si a campionatului .... si sa devina o forta in europa ...
2. La echipa Nationala a Germaniei , principalul obiectiv este calificarea la campionatul mondial din 2014, pe care as dori sa il si castigam.
PE SCURT O SA EXPLIC CE IMI DORESC , CE VOI FACE, ETC.
1. Pentru inceput voi incerca sa implementez sistemul de joc: 4-2-1-2-1
2. Transferuri:
Au venit:
- Stephan El Shaarawy (atacant) - 19 ani
- Nicolae Claudiu Stanciu (mijlocas) - 19 ani
- Thibaut Courtois (portar) - 20 ani
- Mouez Hassan (portar) - 17 ani
- AXEL WITSEL (mijlocas) - 23 ani
- Ricardo Van Rhijn (fundas) - 21 ani
Au Plecat:
- Patrick Owomoyela - Birmingham City
- Jakub Błaszczykowski - Udinese Calcio
3. In proportie de 95 % campania de transferuri sa incheiat, de plecat nu va mai pleca niciun jucator in acest moment, dar daca e sa mai aduc jucatori as mai aduce cel mult 2 jucatori pe posturile de DM si CD , dar nu este obligatoriu sa ii aduc acum, vom vedea .....
PS: revin cu poze curand .....
Pe scurt o sa va spun planurile mele care le am la cele 2 echipe.
1. la Borussia Dortmund, o sa incerc sa fac o echipa o echipa buna cu o medie de 23 - 26 de ani, care sa se bata an de an cu Bayern Muchen pt castigarea cupei si a campionatului .... si sa devina o forta in europa ...
2. La echipa Nationala a Germaniei , principalul obiectiv este calificarea la campionatul mondial din 2014, pe care as dori sa il si castigam.
PE SCURT O SA EXPLIC CE IMI DORESC , CE VOI FACE, ETC.
1. Pentru inceput voi incerca sa implementez sistemul de joc: 4-2-1-2-1
2. Transferuri:
Au venit:
- Stephan El Shaarawy (atacant) - 19 ani
- Nicolae Claudiu Stanciu (mijlocas) - 19 ani
- Thibaut Courtois (portar) - 20 ani
- Mouez Hassan (portar) - 17 ani
- AXEL WITSEL (mijlocas) - 23 ani
- Ricardo Van Rhijn (fundas) - 21 ani
Au Plecat:
- Patrick Owomoyela - Birmingham City
- Jakub Błaszczykowski - Udinese Calcio
3. In proportie de 95 % campania de transferuri sa incheiat, de plecat nu va mai pleca niciun jucator in acest moment, dar daca e sa mai aduc jucatori as mai aduce cel mult 2 jucatori pe posturile de DM si CD , dar nu este obligatoriu sa ii aduc acum, vom vedea .....
PS: revin cu poze curand .....