12-06-2012, 11:39 PM
O sa avem si liga a 2 cu jucatori reali?daca da o sa fie chiar foarte interesant sa incep cu Batrana Doamna
Spor la munca in continuare
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.16 (Linux)
|
Romania in Fifa Manager 13
|
12-06-2012, 11:39 PM
O sa avem si liga a 2 cu jucatori reali?daca da o sa fie chiar foarte interesant sa incep cu Batrana Doamna
12-07-2012, 02:40 AM
(12-06-2012, 11:39 PM)bure96 Wrote: O sa avem si liga a 2 cu jucatori reali?daca da o sa fie chiar foarte interesant sa incep cu Batrana Doamna Da o sa fie Liga 2 si Liga 3 cu jucatori reali..dar nu putem garanta ca 100% ! La liga 2 speram ca peste 90% sa fie jucatori reali, antrenori, presedinti plus poze. La Liga 3 incercam cat putem de mult, depinde de datele ce le gasim despre loturi !
12-20-2012, 08:29 PM
care este stadiul la patch?o data aproximativa a aparitiei,puteti da?
(12-20-2012, 08:29 PM)john21 Wrote: care este stadiul la patch?o data aproximativa a aparitiei,puteti da? Echipa Jucatori Antrenor Staff Fotografii Detalii Dinamo Bucuresti + Rezerve da da da da lot echipa de rezerve (16 jucatori reali + poze + antrenor) FC Vaslui da da da da lot complet CFR Cluj da da da da lot complet Pandurii Targu Jiu da da da da lot complet Petrolul Ploiesti da da da da lot complet CSMS Turnu Severin da da da da lot complet Gaz Metan Medias da da da da Lot complet Otelul Galati da da da da Lot complet Rapid Bucuresti da da da da lot complet Astra Ploiesti da da da da lot complet Viitorul da da da da Lot complet U Cluj da da Lot complet Steaua Bucuresti da da da da lot complet FC Brasov da da da da lot complet CSMS Iasi da da da da lot complet Concordia Chiajna da da da da lot complet Gloria Bistrita da da da da lot complet Ceahlaul da da da da Lot complet Liga 1 - completa Liga 2 Seria 1 Dinamo Bucuresti Res da da da da 16 jucatori in lot (suficient cred eu) ![]() CS Buftea 12 da da 12 *** Lot complet *** Daca mai gasiti date/poze mai puteti adauga ![]() Liga 2 Seria II Fc Bihor da da da da Lot complet Luceafarul Oradea da da da da Lot complet Damila Maciuca da-24 da da da-20 Lot complet Corona Brasov da da urmeaza Lot complet -1 despre care nu gasesc nimic FCM Targu Mures da urmeaza Unirea Alba-Iulia da urmeaza UTA 3 da da 3 in lucru ----------------------------------- Data de aparitie: Eu unul nu pot promite una ! Acum vine Craciunul, Revelionul.. chefuri cu prietenii familia... Tot ce pot spune e ca facem tot ce depinde de noi sa iasa cat mai repede posibil ! (Lucram numai 3 persoane la el ![]()
01-02-2013, 05:48 PM
ar fi bine daca ar fi si mai multe grupe de juniori si echipa a doua de la viitorul constanta
01-03-2013, 03:53 AM
(01-02-2013, 05:48 PM)john21 Wrote: ar fi bine daca ar fi si mai multe grupe de juniori si echipa a doua de la viitorul constantaNu te contrazic ai dreptate ! Dar e foarte greu sa gasim date exacte si fotografii ale jucatorilor din liga a 2-a ! Iar la echipele de rezerve e la fel de greu ! Plus ca suntem destui de putini care lucram ! Probabil cat de curand o sa lansam o prima versiune cu ce este facut pana acum... Ca romanii sa poata juca cat mai curand cu Ligile din Romania cat de cat actualizate/complete ! Si apoi in viitoarea versiune sa incercam sa completam cu ce lipseste la prima versiune plus dorinte/cerinte ale utilizatorilor ![]()
01-03-2013, 01:17 PM
informatii despre juniorii de la academia hagi se gasesc si eu doar la ei ma refeream
01-15-2013, 11:59 AM
Am gasit fotografiile si data nasterii pentru juniorii lui Hagi, dar nu am gasit pozitiile lor. Daca ne poti ajuta cu asta iti multumim
![]()
am gasit niste date cu posturile pe care joaca junior lui hagi .o sa atasez un document text cu numele si posturile.sper sa va ajute.
![]()
01-22-2013, 05:30 PM
Deja s-au trimis la Urmelinho toate fisierele si datele pentru ca el sa faca Setup-ul la prima versiune a patchului cu Romania asa ca nu stiu daca mai e posibil sa fie introdusi in aceasta prima versiune datele/pozele juniorilor celor de la Viitorul Constanta !
Dar mai mult ca sigur, dupa ce apare patchul, o sa fie o noua versiune ce imbunatateste pe prima, sau o adaugare separata care sa introduca juniorii celor de la Viitorul Constanta... si posibil alte elemente/date legate de campionatul Romaniei ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |