01-23-2013, 12:43 PM
asta inseamna ca nu va mai dura mult pana sa apara patchul sau ma insel?
| The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.27 (Linux)
|
|
Romania in Fifa Manager 13
|
|
01-23-2013, 12:43 PM
asta inseamna ca nu va mai dura mult pana sa apara patchul sau ma insel?
01-23-2013, 09:12 PM
01-26-2013, 06:00 PM
Credeti ca reusiti sa scoateti patchul weekendul acesta?
01-27-2013, 12:20 AM
01-27-2013, 03:37 PM
E bine ca macar v-ati dat interesul sa creati acest patch in timpul vostru liber, mai ales ca nu erati obligati sa il faceti.Pentru asta din partea mea aveti un mare multumesc.
01-27-2013, 09:48 PM
Un MARE multumesc si din partea mea.
01-31-2013, 05:55 PM
s-a inceput lucru la patch?va iesi pana duminica?
se mai aude ceva cu patchul pentru ca il asteptam cu nerabdare?
pozele jucatorilor vor fi tot cele vechi sau le-ati actualizat?
02-04-2013, 05:58 AM
(01-31-2013, 05:55 PM)john21 Wrote: s-a inceput lucru la patch?va iesi pana duminica?Prima versiune a patchului este gata. Fisierele sunt la Urmelinho ca sa faca Setup-ul patchului. A fost destul de ocupat perioada asta.. zilele astea o sa faca Setup-ul si o sa il publicam. (02-03-2013, 02:28 PM)adytoi Wrote: se mai aude ceva cu patchul pentru ca il asteptam cu nerabdare? O parte din poze sunt cele ce au fost in versiunea de Grafica pentru Romania. Altele au fost modificate si de asemenea au fost adaugate (destul de multe) altele noi !
02-04-2013, 10:42 AM
Salutare,
Stiu ca toti asteptati patch-ul cu nerabdare. Fisierele sunt le mine. Sper ca pe seara asta sa imi fac partea si sa dau la testat. In functie de cum merge testarea va ajunge si la voi ![]() Toate cele bune, Romica
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 1 Guest(s) |