11-01-2010, 10:42 PM
O sa incep o cariera la Newcastle United . Revin cu mai multe detalii .
The following warnings occurred: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.2.24 (Linux)
|
Pumas Carrer
|
11-01-2010, 10:42 PM
O sa incep o cariera la Newcastle United . Revin cu mai multe detalii .
11-02-2010, 09:54 PM
Ne aducem aminte cu lacrimi de ultimele clipe pe care Newcastle le'a petrecut alaturi de fani in Barclays Premier League . Acum a venit momentul pentru revansa , iar noul antrenor de pe St. Jame's Park este Stancu Teodor . Daca la prima vedere pare un nume care nu promite prea multe , conducerea lui Newcastle are incredere in noul tehnician care va purta pe umeri sarcina de a promova echipa inapoi unde ii este locul . Cu un lot bun pentru al doilea esalon fotbalistic din Anglia , Newcastle lupta cot la cot pt. promovare cu West Bromwich Albion , Middlesbrough si alte formatii puternice .
Conferinta de presa : R: Buna ziua ! S.T. : Buna ziua , imi face placere sa discut cu dumneavoastra ! R: Cum ati ajuns antrenorul lui Newcastle ? S.T. : Domnul presedinte Derek Llambias si Domnul finantator Mike Ashley au ales ca eu sa fin noul manager al echipei . R: Va place atmosfera de aici ? S.T. : Desigur , imi creeaza o stare de adrenalina , chiar daca jucam in al doilea esalon tot exista echipe bune insa de nici una nu trebuie sa ne fie frica . R: Echipa va face cateva transferuri ? S.T. : Fiind vorba de veniri nu prea cred insa este bine sa ne intarim din timp , fiind vorba de plecari am cativa jucatori de care as vrea sa ma despart insa o sa ma mai gandesc R: Va multumesc pt. timpul acordat ! S.T. : Cu placere ! Maine nu rata primul amical al lui Stancu Teodor la NEWCASTLE UNITED
11-03-2010, 01:15 AM
Dar stiu ca te ocupi de presa
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |