06-28-2010, 11:11 PM
cum am zis..nu am probleme la instalare. jocul e original, ruleaza, nu da nici o eroare. mersi oricum
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.16 (Linux)
|
Feedback RLUP10v1
|
06-28-2010, 11:11 PM
cum am zis..nu am probleme la instalare. jocul e original, ruleaza, nu da nici o eroare. mersi oricum
07-03-2010, 09:35 PM
amzro Wrote:Urmelinho Wrote:1. da, merge pe windows 7 Tot asa am patit si eu dupa ce am instalat ultimul update, dar eu nu am jocul original :oops: . Eu instalez doar patch-ul si atat.
07-09-2010, 07:44 PM
RedShadow Wrote:amzro Wrote:Urmelinho Wrote:1. da, merge pe windows 7 Eu personal il am in C, instalat jocul cu toate patchurile inclusiv RLUP10!
07-31-2010, 03:12 AM
numa cu update 4 merge instalat rlup sau si cu 5?
07-31-2010, 11:28 AM
este testat cu Update 4. noi garantăm cu Update 4 la update 5 nu știm
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
08-10-2010, 01:09 PM
Urmelinho Wrote:este testat cu Update 4. noi garantăm cu Update 4 la update 5 nu știmEu il am cu 5 cu tot si merge !
12-10-2010, 07:59 PM
NU mai pot sa fac download spune ca archiva nu mai exista ?
Are cineva un link care mei merge?
12-11-2010, 04:59 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://ftp.romanager.ro/patches/RLUP10v1.exe.zip" onclick="window.open(this.href);return false;">http://ftp.romanager.ro/patches/RLUP10v1.exe.zip</a><!-- m -->
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
12-11-2010, 10:03 PM
Thank You
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |