05-17-2010, 06:32 PM
Urmelinho Wrote:nu înțeleg de ce nu ați venit cu aceste comentarii înainte de varianta finală. e clar că ați așteptat varianta finală și varianta beta nu v-ați obosit să o instalați. acum e cam tarziu să reparăm ceva.Pt ca nu am verificat si loturile de juniori. :oops:
nicola Wrote:Imi faceam probleme ca nu o sa mearga. Sooper! Bravo! Felicitari pr munca depusa!RedShadow Wrote:Pe Freddie Warden l-ati lasat tot la Urziceni cetatenie romana. E jucator la Charlton Athletic*pardon, Warren
Si inca ceva, in joc, la clasament, in liga a II-a imi apar doar echipele care sunt in zona retrogradarii evidentiate cu rosu, iar cele care sunt la promovare nu sunt evidentiate cu verde, ca cele din liga a III-a
In editor nu pot alege nimic la "relegation rules"
1.da a fost o problema cu baza de date si sa intamplat sa se introduca in romania jucatori din anglia ( a fost vina mea)
2.nu merge relegation rules deoarece am facut un script separat pt romania...deoarece promovarea din liga III in liga II se face in baza unii sistem de playoff
Off-topic Aseara la 9 am inceput o cariera noua si azi pe la amiaza am promovat cu FC Botosani in prima liga