05-03-2010, 01:02 PM
85% din lotul lui Steaua nu are poze ( iar la precedentul aveau o gramada ), Ionita nu exista in lotul lui Rapid, asta in 2 min ce am vazut. Patch arata bine, BV :bere:
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.13 (Linux)
|
Feedback RLUP10v1
|
05-03-2010, 01:02 PM
85% din lotul lui Steaua nu are poze ( iar la precedentul aveau o gramada ), Ionita nu exista in lotul lui Rapid, asta in 2 min ce am vazut. Patch arata bine, BV :bere:
05-03-2010, 01:08 PM
+ La Poli Timisoara, sunt jucatori care au avut poze si acuma nu au, gen Goga si altii, acuma sunt pe fuga si nu pot sa il studiez de la A-Z.
Dar am si o intrebare, kitturile intradevar le vad pe cele de la Arsenal, astea o sa fie si in 3D match ? Adica in loc sa vad alb-violet de ex o sa vad alb-rosu ? :lol: Si daca este asa cum se poate remedia ? Ms o sa revina cu altele cand termin ce am de facut.
05-03-2010, 02:00 PM
în meciul 3D trebuie să se vadă corect
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
05-03-2010, 04:22 PM
felicitari pentru pacth. In legatura cu problema avuta cu pacth, acuma care este ordine de instalare. Eventualele probleme ve voi posta cu promtitudine.
mersi
05-03-2010, 09:20 PM
Cand da eroare dupa ce instalezi (urmand pasii corecti), ar putea fi un motiv ca jocul este piratat? Dar fara RLUP si cu update'urile oficiale de la EA instalate?
05-03-2010, 10:11 PM
nu știu dacă piratarea este motivul, oricum noi nu am facut niciun tip de protecție pentru piratare
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
05-04-2010, 02:41 PM
primii 3 jucatori de la urziceni, nu sunt la urziceni, la steaua sunt dayro moreno, bibiskov, titinho, pepe moreno numai sunt la steaua. M-ai caut astea le-am gasit acum pe fuga
later edit. La steaua sunt prea mari ratingurile fata de alte echipe etc...
05-04-2010, 07:15 PM
primii 3 jucatori de la Urziceni -??Fi mai sugestiv te rog. mi-ar fi de foarte mare ajutor dacă știți ce și cum, să dați numele jucătorului, unde a plecat sau de unde a venit. mi-ar ușura munca enorm. Mulțumesc și ațtept restul sugestiilor. pana sâmbătă la ora 12 se pot face retusări după vreau să pun în aplicare ce îmi spuneți.
05-04-2010, 07:32 PM
in varianta finala vor aparea si stadioanele ?? in formatul 3D ma refer
05-04-2010, 07:38 PM
din păcate nu. deoarece cele din FM09 nu aveau aceiași dimensiune ca cele de la FM10, au trebuit să fie refăcute și cum nicola nu a putut deci nu vor fi.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |