Fifa Manager 11


#21. Post Posted: 02-20-2011, 06:02 PM
salut ma joc de putin timp fifa manager 11 si vreau sa va intreb dupa ce cumpar un jucator nu pot sa il folosesc imi apare la status semnu ala "interzis" cum fac sa pot folosii jucatorii ? va rog raspundeti-mi cat se poate de repede
Reply
#22. Post Posted: 02-20-2011, 10:09 PM
depinde de unde îl cumperi și unde vrei să îl folosești. dacă îl cumperi de la CFR și a fost folosit în cupele europene și apoi vrei să îl folosești și tu tot în Europa nu vei putea. De asemenea sunt și alte condiții care te forțează să nu folosești un jucător imediat după ce îl cumperi.
Daca faci comanda pe siteul
PCGarage.ro
foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.


Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
Reply
#23. Post Posted: 02-21-2011, 03:54 PM
nu il cumpar de la anderlecht de exemplu si vreau sa il folosesc in premier league si nu pot ... eu intreb cum fac sa il bag in echipa(squad) ca apare cateodata sa selectezi jucatorii pe care vrei sa ii ai in lot si sa nu ii seslectezi pe aia care nu vrei sa il ai .. cum fac sa ii bag pe noii transferati in lot ?
Reply
#24. Post Posted: 02-28-2011, 09:34 PM
codrutz94 Wrote:nu il cumpar de la anderlecht de exemplu si vreau sa il folosesc in premier league si nu pot ... eu intreb cum fac sa il bag in echipa(squad) ca apare cateodata sa selectezi jucatorii pe care vrei sa ii ai in lot si sa nu ii selectezi pe aia care nu vrei sa il ai .. cum fac sa ii bag pe noii transferati in lot ?
Vei putea sa-l folosesti dupa ce se incheie perioada de transferuri. Iti va aparea o fereastra (un tabel) in care alegi jucatorii cu care vrei sa joci in campionat.
Daca jucatorul a fost liber de contract si l-ai cumparat dupa incheierea perioadei de transferuri (dupa ce a fsot definitivata lista) nu vei putea sa-l folosesti decat in retur in cazul in care l-ai cumparat incepand cu septembrie sau in anul urmator, daca l-ai cumparat incepand cu luna februarie...
Daca e jucator extracomunitar trebuie sa fi jucat minim 75% din meciurile echipei nationale din ultimii 2 ani pt a putea fi folosit in anglia.
Reply
#25. Post Posted: 03-01-2011, 12:26 AM
Sal,
Va deranjez cu o intrebare.Jocul original merge bine pe win 7, deoarece am luat cel dp torrent si in meciurile 3D jucatorii arata ca niste marionete.Merita investitia?
Multumesc mult, Super
Reply
#26. Post Posted: 03-01-2011, 01:09 AM
Eu îl am original și nu am avut probleme. Oricum pe situl oficial Fifa Manager sunt deja 2 Updateuri care probabil repară o parte din probleme, dar nu cred că sunt probleme din vina jocului.


PS: dacă e să fie vreo problemă de la joc poate fi din vina plăcii video, caz în care nu prea mai ai ce să faci decât să schimbi placa video ...
Daca faci comanda pe siteul
PCGarage.ro
foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.


Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
Reply
#27. Post Posted: 03-14-2011, 03:15 PM
Salut, Confusedmile:
Daca cumpar jocul original se poate instala pe 2 calculatoare?Adik sa fac pe-din-doua cu un prieten !!
Multumesc, Super Wink
Reply

Jump To:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)