03-18-2010, 02:23 AM
....haideti oameni buni.....aveti curaj... :mrgreen: :bere:
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.2.24 (Linux)
|
Academia RoManager
|
04-11-2010, 11:40 AM
Urmelinho Wrote:Later Edit: daca ai putea sa traduci tutorialul in romana as putea sa incerc si eu sa fac poze la jucatori !!! thx
06-17-2010, 07:01 PM
vreau sa va ajut cu pozele jucatorilor din liga 1...
06-20-2010, 07:00 PM
pune pe forum câteva lucrări de-ale tale. Fifa Manager 10 -> Editari -> Editari Numele Tau
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
06-24-2010, 01:04 PM
-Iacovache Adrian
<!-- e --><a href="mailto:-addik_200@yahoo.com">-addik_200@yahoo.com</a><!-- e --> -Poze jucatori ( Toate ligile + XXL ), poze orase, poze stadioane, viata provata, baza de date liga 1, liga 3 (SCM BACAU si toate echipela care mai sunt din bacau)
06-25-2010, 01:10 AM
-numele vostru complet - Grigore Antonio Adrian
-adresa de e-mail - <!-- e --><a href="mailto:bluedesign10@yahoo.com">bluedesign10@yahoo.com</a><!-- e --> -Poze Jucatori(Toate ligiile si XXL),Baza de date Liga I(lucrez la ea)si liga 2,3(nu lucrez la ele inca)
My BlogFIFAMANAGEREDITOR
07-08-2010, 12:45 AM
cu tine am vorbit și deocamdată așteptăm rezultate. nu am avut timp să verific baza de date, dar mă voi uita pe ea și îți voi da un răspuns
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
11-13-2010, 11:57 AM
Numele: Cojocariu Razvan
Email: <!-- e --><a href="mailto:razzvy08@yahoo.com">razzvy08@yahoo.com</a><!-- e --> Categorie: Poze jucatori liga1,liga2.
[center]IN 1923 S-A NASCUT UN MIT ![/center]
11-13-2010, 12:22 PM
RazvyDV Wrote:Numele: Cojocariu Razvanimediat ce aflu exact ce echipe sunt editate si care urmeaza sa fie editate te voi anunta in legatura cu ce vei avea de facut
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |