11-19-2009, 12:25 PM
Primul joc pe care lam jucat eu a fost Spear of Destiny.
mile:

[center]
[/center]
[center]sig. & ava. by me[/center]
![[Image: cristianchivusig.png]](http://img697.imageshack.us/img697/6642/cristianchivusig.png)
[center]sig. & ava. by me[/center]
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.16 (Linux)
|
Care a fost primul joc pe care la-ti jucat?
|
11-19-2009, 12:25 PM
Primul joc pe care lam jucat eu a fost Spear of Destiny.
![]()
[center]
![]() [center]sig. & ava. by me[/center]
11-21-2009, 01:05 AM
fifa 98
11-21-2009, 04:18 AM
Prince of persia, joc în DOS
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
03-13-2010, 05:31 PM
Duke 3D, la info...cel mai inebuneam pe profu de info cu parolele pentru viata si arme :lol: .
Si acum le mai stiu: DNSTUFF - arme DNKROZ - viata infinita
11-02-2010, 06:50 PM
Total Club Manager 2003 ce mai pierdeam noptile cu jocul ala !
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |