06-21-2010, 10:02 AM
Urmelinho Wrote:poţi posta linkOk, dar ca sa aveti si voi ce am modificat eu ce trebuie sa contina arhiva? Folderul database din folderul jocului ?
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.14 (Linux)
|
RLUP 10 v1
|
06-21-2010, 10:02 AM
Urmelinho Wrote:poţi posta linkOk, dar ca sa aveti si voi ce am modificat eu ce trebuie sa contina arhiva? Folderul database din folderul jocului ?
06-21-2010, 09:23 PM
Nu ştiu ce modificări ai făcut tu ... dacă îmi vei spune voi putea să îţi spun ce trebuie să pui în arhivă
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
06-22-2010, 11:52 AM
urmelinho ar fi prea frumos daca ce a facut el e bine, ar iesi un patch foarte tare.
06-22-2010, 12:35 PM
Urmelinho Wrote:Nu ştiu ce modificări ai făcut tu ... dacă îmi vei spune voi putea să îţi spun ce trebuie să pui în arhivă Ok...pai..am intrat in editorul jocului..si am facut transferurile pana in 18.06..echipele acum au cam 90% din jucatorii actuali si am pus in liga 1 echipele din B care au promovat si lor le.am facut transferuri ..deci totul am facut prin editorul jocului...sper ca m.am facut inteles...daca se poate sa ti le dau tie arhivele si tu sa le pui intr.un patch m.as apuca sa le fac toate transferurile si antrenori..presediti..etc..etc.. Ciao.
06-22-2010, 02:55 PM
ce spui tu că ai făcut trebuie să pui la dispoziție doar country39.sav
pentru a vedea dacă să punem sau nu un alt patch cu noile transferuri sub numele RLUP va trebui să vorbim mai detaliat pe ceea ce lucrezi etc.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
06-22-2010, 03:27 PM
Urmelinho Wrote:ce spui tu că ai făcut trebuie să pui la dispoziție doar country39.sav Am vazut ca mi.ai dat add pe messenger...asa ca ramane sa vorbim mai multe acolo. Ciao
06-22-2010, 05:03 PM
[download]http://ftp.romanager.ro/patches/RLUP10v1.exe.zip[/download]
un alti link catre RLUP10v1
06-22-2010, 05:04 PM
[download]http://ftp.romanager.ro/patches/RLUP10v1.exe.zip[/download]
un nou link de download pentru RLUP10v1
06-29-2010, 09:19 PM
treaba buna baietzi bun lucru
08-31-2010, 11:01 PM
Vreau si eu sa ajut la urmatorul patch RLUP 11. Ce trebuie sa fac ?
[center]Nu imi place sa upernervos: lumea, vrea sa fiu :locul1: in tot ce fac, sa :ask: lumea, si sa fiu :kiss: pentru ca sunt super :cool2: . [/center]
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
2 Guest(s) |