04-01-2010, 09:00 PM
axel Wrote:A IESIT RLUP IL AM:bere:
si noua nu ni-l dai ?:-w

The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.16 (Linux)
|
RLUP 10 v1
|
04-01-2010, 09:00 PM
axel Wrote:A IESIT RLUP IL AM si noua nu ni-l dai ?:-w ![]()
04-01-2010, 11:51 PM
Știri false. Singurii care putem da informații sunt eu și nicola
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
04-02-2010, 12:18 AM
axel Wrote:A IESIT RLUP IL AMby axel on Thu Apr 01, 2010 7:47 pm ![]()
04-02-2010, 10:48 AM
Urmelinho Wrote:Știri false. Singurii care putem da informații sunt eu și nicola Ok . Atunci asteptam sa ne dati niste stiri bune :cool4: :ball:
04-07-2010, 07:08 PM
a ti terminat testarea patchului?
04-07-2010, 10:24 PM
din păcate nu. e foarte greu când suntem puţin. se mai laudă câte cineva că ne ajută şi când vede ce trebuie să facă dispare din peisaj
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
04-09-2010, 12:11 AM
era o pacaleala de 1 aprilie
![]() * Delete message * Quote message Board warning issued Sent at: 01 Apr 2010 23:51 From: Urmelinho To: axel The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site. This is a warning regarding the following post made by you: viewtopic.php?f=52&p=2769#p2769 . Stiri false User avatar Urmelinho RoManager Team RoManager Team Posts: 885 Joined: 24 Oct 2007 02:09 Location: Gologanu Village * Private message * Website aiurea dati warnuri numai stie lumea de glume una alta era 1 aprilie fratilor
04-13-2010, 02:44 AM
se pare ca nu mai intreaba nimeni nimic de frica sa nu dati warnuri.mie mi-ati dat pentru ca am avut tupeul sa intreb de RLUP pe un site dedicat tocmai RLUP
![]() ![]()
04-13-2010, 02:31 PM
axel, warn retras.
de lucrat se lucrează. dar nicola a abandonat din cauza unor probleme de familie și acum sunt singur.
04-13-2010, 05:00 PM
cam nasol
![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
2 Guest(s) |