03-31-2010, 12:44 PM
cel mai probabil iti dai seama de sarbatori .... cui ii place sa munceasca?
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.16 (Linux)
|
RLUP 10 v1
|
03-31-2010, 12:44 PM
cel mai probabil iti dai seama de sarbatori .... cui ii place sa munceasca?
03-31-2010, 06:35 PM
Poate ne aduce iepurashu patchu de sarbatori
![]() ![]() ![]() ![]()
03-31-2010, 07:24 PM
CreTsu18 Wrote:Poate ne aduce iepurashu patchu de sarbatori neah nu cred....cred ca o sal aduca MOS CRACIUN....... :cool4: ![]() ![]()
03-31-2010, 08:21 PM
nicola Wrote::oCreTsu18 Wrote:Poate ne aduce iepurashu patchu de sarbatori ![]() ![]()
03-31-2010, 08:43 PM
In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai putut edita in ultimul timp si nu credeam ca voi sunteti intr-o situatie buna sa zic . . Daca aveti ceva pentru mine sa caut poze stadioane , logo sau date pt echipe anuntati-ma .
![]()
03-31-2010, 08:47 PM
Jaguar Wrote:In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai putut edita in ultimul timp si nu credeam ca voi sunteti intr-o situatie buna sa zic . . Daca aveti ceva pentru mine sa caut poze stadioane , logo sau date pt echipe anuntati-ma . Stadioane pt ce echipe ?
03-31-2010, 08:50 PM
era defapt poze pt stadioane , pt logo etc .. scz ... HAI CU ROMANAGER !!!
03-31-2010, 10:50 PM
Jaguar Wrote:In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai putut edita in ultimul timp si nu credeam ca voi sunteti intr-o situatie buna sa zic . . Daca aveti ceva pentru mine sa caut poze stadioane , logo sau date pt echipe anuntati-ma . pai am avem nevoie de tine... dami un mail <!-- e --><a href="mailto:make_youfeel@yahoo.com">make_youfeel@yahoo.com</a><!-- e -->
04-01-2010, 08:47 PM
A IESIT RLUP IL AM
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |