05-19-2010, 11:04 PM
Da, asa e...inca doua saptamani de liniste si incepe stresul, indiferent cat de bine pregatit esti. Succes la examene
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.14 (Linux)
|
Feedback RLUP10v1
|
05-19-2010, 11:04 PM
Da, asa e...inca doua saptamani de liniste si incepe stresul, indiferent cat de bine pregatit esti. Succes la examene
05-20-2010, 07:40 AM
mersi.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
05-20-2010, 10:24 AM
ma urmelinho nu sunt asa mari probleme,valorile ca valorile....dar cand bagi cate un jucator care are 90 la toate si are 16 ani ce sa inteleg????vad ca eviti sa imi raspunzi de ce are freddie warden 90 la toate si sergiu bus de ce e asa de bun la 16 ani sa faca 20mil....eu iti apreciez munca,dar astea 2 sunt grave rau...
05-20-2010, 12:10 PM
Eu spre deosebire de alții îmi asum responsabilitatea pentru tot ceea ce fac. nimeni nu a spus că nu e așa sau să invocăm motive. dacă vrei un motiv (probabil asta faci tu când greșești cauți motive) găsesc foarte multe moitive dar ideea e că este o eroare de care nu am spus decât că trebuia raportată în timp util. acum chiar e prea târziu ...
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
05-20-2010, 12:27 PM
mersi pt raspuns...eu amd escoperit patchul si forumul recent,de o saptamana daca il descopeream exact cand aparuse faza cu patchul in versiunea beta probabil as fi spus....poate veti face si voi un update macar sa rezolve aceste mici fixuri...oricum e bun si asa,e creat foarte bine.
05-20-2010, 12:36 PM
nu foarte mulți sunt dispuși să înceapă altă carieră doar pentru câteva overevaluated ratinguri. Din experiența mea modifică fiecare ce nu-i convine și îi dau drumul la jucat. ideea e că cel mult 10% nu își bagă nasul în baza de date.
06-01-2010, 11:36 PM
Daca este careva interesat, am urcat pe filebx country39.
Am incercat sa aduc ratingul/valoarea jucatorilor din Liga I cat mai aproape de valoarea de piata afisata pe transfermarkt. Nu mi-a iesit nici macar 80%, dar merita sa aruncati o privire Daca nu se supara Urmelinho, postez linkul de download: Link <!-- m --><a class="postlink" href="http://fbx.ro/e0ei9zcy8f4nq4yz" onclick="window.open(this.href);return false;">http://fbx.ro/e0ei9zcy8f4nq4yz</a><!-- m --> Va recomand ca inainte de a copia fisierul country39 in directorul database sa faceti un backup al fisierului vostru din calculator(in caz ca nu va place ce am facut sau aveti o baza de date mai buna) mile:
06-01-2010, 11:39 PM
Nu m-am uitat dar pot spune că mă bucur că ai încercat. să poți să îți dai și tu seama cum stă treaba cu editatul și ată dată să știi că atunci când ceva durează mult probabil se încearcă ceva frumos
06-11-2010, 08:12 AM
De ce cand incerc sa-l downloadez imi zice "Fisierul este temporar indisponibil. Va rugam reveniti."? Am incercat de mai multe ori
06-11-2010, 08:18 AM
Probleme la server. mai încearcă dar mai târziu.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |