03-07-2010, 09:52 AM
stiu ca nu aici ar trebui sa postez dar nu stiu unde in alta parte.stie cineva cu ce se poate deschide fisierele ENC din joc??.stiu ca le-au criptat dar presupun ca exista vreun program cu care sa le poti deschide.ms
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.17 (Linux)
|
RLUP 10 v1
|
03-07-2010, 09:52 AM
stiu ca nu aici ar trebui sa postez dar nu stiu unde in alta parte.stie cineva cu ce se poate deschide fisierele ENC din joc??.stiu ca le-au criptat dar presupun ca exista vreun program cu care sa le poti deschide.ms
03-07-2010, 12:26 PM
există, dar nu la dispoziţia fanilor ci la cei de la EA. Din cauză că modificările facute defectuos în acele fişiere stricau jocul, cei de la EA au decis sa nu le mai lase publice.
Toate cele bune!
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
03-08-2010, 09:34 AM
Pai la cei de la EA stiam ca exista dar credeam ca a descoperit cineva vreun program ceva cu care sa le decodam
![]()
03-08-2010, 10:19 AM
nu știu. nu am testat. în principiu trebuie să dea eroare pentru că jocul încearcă să decripteze ceva ce nu e criptat și în final îți dai seama ce iese.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
03-08-2010, 10:47 AM
nasol :cry:
03-11-2010, 08:10 AM
sal . cum decurg testele?? vreo veste ,ceva?
03-11-2010, 05:27 PM
benladen69 Wrote:sal . cum decurg testele?? vreo veste ,ceva? liga 1 si liga 2 sunt gata......mai am putin de lucrat la liga 3....k sunt unele erori..... eu, urmelinho si radu mai lucram la patch.....deoarece altii au spus vb si nu au facut nimic ,,promisiuni,,....dar intelegeti ca avem si noi facultate si munca....nu aveam cum sa stam zi si noapte
03-12-2010, 12:55 PM
După cum am spus cine se interesează de patch are ban 7 zile
03-12-2010, 05:48 PM
crezi k ii cea mai buna solutie?
03-12-2010, 05:55 PM
dacă nu puteți înțelege că și noi încercăm, da. dacă înțelegeți că până una alta scoala, munca e mai importantă decât patchul nu voi mai da ban pe motivul ăsta
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
5 Guest(s) |