10-30-2009, 09:54 PM
un patch cu stadioane?? cam pe cand se estimeaza??
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.17 (Linux)
|
Informatii despre Fifa Manager 10
|
10-30-2009, 09:54 PM
un patch cu stadioane?? cam pe cand se estimeaza??
10-30-2009, 11:58 PM
am si eu o intrebare la Fifa Manager 10 va merge cooperation in 09 nu am reusit sa colaborez cu nimeni nici cluburi mari nici cluburi mici
![]()
10-31-2009, 09:25 AM
sal. am si eu o intrebare. stie cineva cum deschide un fisier ENC.file. mai exact fisierele in acest format din fifamanager 10 fmdata.pentru ca sunt cateva lucruri care as vrea sa le modific pe acolo si nu mai merge ca in ceilalti ani
![]()
10-31-2009, 01:55 PM
benladen69 Wrote:sal. am si eu o intrebare. stie cineva cum deschide un fisier ENC.file. mai exact fisierele in acest format din fifamanager 10 fmdata.pentru ca sunt cateva lucruri care as vrea sa le modific pe acolo si nu mai merge ca in ceilalti ani Nu poti deschide/modifica fisierele .enc . Sunt fisiere criptate de ei .... Extensia .enc cred ca vine de la encripted !
10-31-2009, 09:28 PM
aha.ms. ma gandeam totusi ca asa cum au fost criptate merg si decriptate
![]()
11-01-2009, 01:42 PM
benladen69 Wrote:aha.ms. ma gandeam totusi ca asa cum au fost criptate merg si decriptatePai merg si decriptate. ... dar cheia e la ei ![]() ![]()
11-02-2009, 11:22 AM
nu am pile la E.A
![]() ![]()
11-02-2009, 01:53 PM
benladen69 Wrote:nu am pile la E.APai... cand zisai ca e cam dificil... ma refeream ca e imposibil de decriptat daca nu ai softul de la ei ![]() ![]()
11-02-2009, 03:51 PM
la asta ma refeream
![]() ![]() ![]()
11-02-2009, 08:47 PM
ca să îţi iau toate speranţele îţi voi spune că vei căuta de pomană. cei ce se ocupa de securitatea sunt cei mai bine plătiţi şi nimeni nu va „Dona” cheia ca să piardă bani mulţi.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |