12-04-2008, 05:37 PM
apare si in mall din constanta..de saptamana viitoare...in magazinul diverta si e doar........99.99 RON
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.19 (Linux)
|
FifaManager09
|
12-04-2008, 05:37 PM
apare si in mall din constanta..de saptamana viitoare...in magazinul diverta si e doar........99.99 RON
12-05-2008, 05:04 PM
ax3linho Wrote:in diverta in mall plazzaoki, mersi mult, o sa merg sa ma uit
12-05-2008, 11:12 PM
vreti sa aveti ,,,viitoarele,,, stadioane in patch : Universitatea Craiova ,CFR Cluj si mai ales cel al Echipei Nationale ale Romaniei.... :roll: :roll: :lol: :lol:
![]() ![]()
12-06-2008, 01:20 AM
normal ca vrea lumea, ce intrebare e asta?
Tu mai ai de lucrat la stadioane sau ai trimis lui Danny79?
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
12-08-2008, 01:22 AM
Quote:normal ca vrea lumea, ce intrebare e asta?leam terminat dar nu sunt sigur la urmatoarele k nu prea am avut poze: Cetatea Suceava Fotbal Club Snagov csm Petrolu Ploiesti FC Stiinta Bacau Cs Buftea Concordia chiajna Forex Brasov Prefabricate Modelu Liberty Csm Campia Turzii Cs Muresul Deva Cfr Timisoara International Curtea-de-Arges FCM Târgu-Mures FCM Târgoviste Acu Arad ......................liga 1 am pus si benere.... a si inca ceva sa nu uit.....fratilor... voi cat mai credeti k merge k pirateria ....a?....sincer am cumparat jocu am pus updatu de a ei si niste patchuri de pe un site...nu dau nume....si merge lacrima.....adik iam dat simulate 3 ani jum si nimik......deci......... ......................................................................................... ......................................................................................... CUMPARATI JOCUL CA MERITA TOTI BANII ......................................................................................... ......................................................................................... ![]() ......................................................................................... ......................................................................................... CUMPARATI JOCUL CA MERITA TOTI BANII ......................................................................................... ......................................................................................... ![]() ......................................................................................... ......................................................................................... CUMPARATI JOCUL CA MERITA TOTI BANII ......................................................................................... ......................................................................................... ![]() ......................................................................................... ......................................................................................... CUMPARATI JOCUL CA MERITA TOTI BANII ......................................................................................... ......................................................................................... ![]() ......................................................................................... ......................................................................................... CUMPARATI JOCUL CA MERITA TOTI BANII ......................................................................................... ......................................................................................... ![]() ......................................................................................... ......................................................................................... CUMPARATI JOCUL CA MERITA TOTI BANII ......................................................................................... ......................................................................................... ![]() ......................................................................................... ......................................................................................... CUMPARATI JOCUL CA MERITA TOTI BANII ......................................................................................... ......................................................................................... ![]()
12-11-2008, 09:57 PM
In sfarsit am facut rost de el. :bravo3:
Pana m-au ametit astia de la diverta online l-am cumparat din magazin din mall At least i have it now :petrecere:
12-19-2008, 12:42 AM
A aparut si Update 2 pentru Fifa Manager 09.
Il puteti lua de aici: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.fm09.de" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.fm09.de</a><!-- w --> ![]()
12-28-2008, 12:04 AM
2 probleme:
1 . am jocul ORIGINAL....si am instalat pe el database update,update 1 si update 2....si atunci cand ma jok la meciul 3d imi iese din jok k o eroare DONT SENT.....specific:........IMI IESE DOAR LA JOCUL JUCAT AKASA...NU IN DEPLASARE...((((stadioanele sunt fakute de mine absolut toate si ala national....si daca le scot tot nu mere))) 2 . prima oara cand lam instalat imi mergea fara sa ma conectez la serverul lor.....akum trb sa ma conectez de fiecare data la serverul lor.....spuneti si mie ce ar trb sa fac.....va multumesc ![]() sa va spun parerea mea.......astia de la BRIGHT FUTURE au dato iara in bara k patchul 2 si au stricat de tot jocuk.....astept pm de la voi k rasp.....ms
12-28-2008, 12:24 AM
nu mai instala update 1 update 2 database update caci update 2 contine si celelalte 2 patchuri. ca rezolvare ... nush incearca asta cu instalarea ... scoti jocul ... cureti registrii si si reinstalezi jocul doar cu patchul Update 2
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
12-29-2008, 02:50 AM
ok ms de idee....dar nu merge... :cry: pana la urma o sa pun windowsu din nou...poate o sa merga... :lol:
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
2 Guest(s) |