02-23-2010, 11:00 PM
Deja incepi sa ma enervezi cu tonul tau sarcastic.Am intrebat ceva si asteptam un simplu raspuns(cum a dat urmelinho). Daca tu crezi ca nu poti face asta mai bine te abti. Ce spui esti de acord?.
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.17 (Linux)
|
RLUP 10 v1
|
02-23-2010, 11:00 PM
Deja incepi sa ma enervezi cu tonul tau sarcastic.Am intrebat ceva si asteptam un simplu raspuns(cum a dat urmelinho). Daca tu crezi ca nu poti face asta mai bine te abti. Ce spui esti de acord?.
02-24-2010, 01:24 AM
benladen69 Wrote:Deja incepi sa ma enervezi cu tonul tau sarcastic.Am intrebat ceva si asteptam un simplu raspuns(cum a dat urmelinho). Daca tu crezi ca nu poti face asta mai bine te abti. Ce spui esti de acord?. Danny79 Wrote:benladen69 Wrote:daca nu aproximari macar daca ati intrat in faza de teste(sunt cu voi de 3 ani) Vă rog să o terminați. greșeala mea că nu am pus în regulament că nu aveți voie cu întrebări de genul ăsta. noi nu ne descurcăm încă. eu nu pot testa partea mea dintr-un motiv idiot. alții nu pot lucra că sunt cu scoala (BAC). mergem greu. este poate cel mai prost an de când fac asta și va ieși ceva ce sincer pe mine nu mă mulțumește, dar voi încerca să copletez lipsurile prin alte elemente. vă rog nu mai puneți întrebarea asta pentru că vă veți putea trezi cu ban pe IP USER permanent și cu interdicție de a descarca patchul pe clasa de IP-uri. vă rog frumos.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
02-24-2010, 08:44 PM
o sa apara mai repede patchu pentru 2011 decat 2010 :lol:
02-24-2010, 09:33 PM
daci Wrote:o sa apara mai repede patchu pentru 2011 decat 2010 :lol: sincer DA :mrgreen: ....uite care e treaba....nu vreau sa ma cert cu nimeni....tot ce am incercat sa fac e sa introduc liga 3.....si am avut unele probleme la baza de date....si akum 2 saptamani a trebuit sa o iau de la inceput...intelegi...nu e chiar asa usor precum pare...si inca ceva: pe 1 martie intram in teste ![]()
02-25-2010, 12:50 AM
perfect asa :cool4: primul care da si o data .e super ok ,macar stim daca sa incepem alta cariera sau nu
02-25-2010, 02:03 AM
benladen69 Wrote:perfect asa :cool4: primul care da si o data .e super ok ,macar stim daca sa incepem alta cariera sau nu dar o sa dureze ca sa stii....poate apar probleme la teste......orice este posibil ![]()
02-27-2010, 01:00 AM
Asteptam acum...
![]() Multumim pentru data aproximativa
03-01-2010, 10:29 PM
deci astazi a intrat in teste mai mult de 1sapt sper sa nu fie testat
![]()
03-02-2010, 12:58 AM
axel Wrote:deci astazi a intrat in teste mai mult de 1sapt sper sa nu fie testatdin pacate din vina mea nu a intrat in teste ca versiune alpha, adica cu toate elementele. din pacate am avut hdd-ul la mine acasa si cand m-am intors la facultate mi-am dat seama ca nu am hdd-ul luat inapoi. acum tot ce fac e pe un stick cu Ubuntu pe el in live sesion. saptamana viitoare sper sa termin cu tot si sa punem in teste patchul si sa il lansam. insa repet. sa nu va asteptati la ceva genial. e foarte posibil sa vi se para mai slab ca anul trecut. Toate cele bune!
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
03-03-2010, 06:07 PM
Atatea scuze...scuze dar stiu ca acest patch nu va aparea nici saptamana vitoare nici peste 2...nici niciodata :lol:
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
9 Guest(s) |