11-02-2009, 09:34 PM
mda.dar speranta moare ultima
) daca nu o sa incerc sa inlocuiesc fisierul Parameter file international youth camp de la fm10 cu ala de la fm09 sa vad daca merge,daca crapa asta e il mai instalez odata

The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.17 (Linux)
|
Informatii despre Fifa Manager 10
|
11-02-2009, 09:34 PM
mda.dar speranta moare ultima
![]() ![]()
11-02-2009, 11:37 PM
ca să nu fii nevoit să reinstalezi jocul copiezi fisierul care e din joc într-o altă locaţie şi dacă jocul crapă pui înapoi fişierul şi gata.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
11-03-2009, 10:36 AM
ok. ms de sfat
![]()
11-04-2009, 10:34 AM
s-a lansat Update 1 pentru Fifa Manager 10
http://romanager.ro Wrote:In primul update au fost plasate mici surprize pentru noi. Aceasta este prima lista neoficiala:
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
11-05-2009, 06:51 PM
sal.cam pe cand estimati un patch cu stadioanele din romania? probabil ca o sa mai dureze ceva pana apare RLUP 10 asa ca sper macar la stadioane pentru inceput
![]()
11-05-2009, 07:19 PM
o sa vedem. inca o ducem rau. eu bonlav de gripa(umana nu porcina) si nico are problemele lui. o sa anuntam noi cand va fi ceva
![]()
11-05-2009, 07:58 PM
![]() ![]() ![]() ![]()
11-06-2009, 03:10 AM
eu îţi urez însănătoşire grabnica şi tot ce sper e să nu te simţi cum mă simt acum eu ...
11-06-2009, 07:45 PM
ms
![]() ![]()
11-06-2009, 10:30 PM
dacă poţi sta în faţa pc-ului înseamnă că nu te simţi cum mă simt eu... după 20 de min de moniotor dorm vreo 3 ore
![]()
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |