11-06-2008, 11:31 AM
Nu mai posteaza nimeni pe aici ??? A mai aflat cineva ceva despre FM09??? Apare vreun fix patch sau tre sa cumparam jocul original pana la urma???
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.19 (Linux)
|
FifaManager09
|
11-06-2008, 11:31 AM
Nu mai posteaza nimeni pe aici ??? A mai aflat cineva ceva despre FM09??? Apare vreun fix patch sau tre sa cumparam jocul original pana la urma???
11-07-2008, 01:59 PM
Asa se pare ca ar fi singura solutie dupa spusele celor de la EA.
Dar si jocul original are buguri. Pana la urma nu mai stiu pe cine sa cred. ![]()
11-07-2008, 02:07 PM
virus23jme Wrote:Nu mai posteaza nimeni pe aici ??? A mai aflat cineva ceva despre FM09??? Apare vreun fix patch sau tre sa cumparam jocul original pana la urma???am inteles ca se pregateste un crack fix si daca va avea succes s-ar putea ca si cei cu jocul original sa joace cu crack, doar sa poata juca Fifa Manager 09 cum trebuie.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
11-08-2008, 04:37 PM
Eu am jocul original, primit din UK de la un amic, are acelasi bug ca si cel piratat, anul asta cei de la EA au cam smotocito, degeaba incearca Gerald de la EA sa isi scoata camasa ca nu prea merge, prea multi sunt cu variante originale de joc si care se plang de acelasi bug care doar versiunile "piratate" il au. Jocul este superb, dar din pacate cu nici una din variante nu poti juca mai mult de un sezon, am citit si la EA pe forum, sunt care au putut juca dar au dat peste alte buguri, sincer regret ca am cumparat jocul asta, cred ca era de 10x mai bine daca jucam FM 08
![]()
11-08-2008, 05:39 PM
poate nu ai inregistrat corect jocul pe serverul celor de la EA
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
11-08-2008, 08:02 PM
Sincer imi cam este frica sa cumpar jocul original.Totusi am sa stau si sa astept crack fix despre care tot se vorbeste ca va aparea.
11-08-2008, 10:56 PM
si eu astept. noi acum patchul il testam oarecum pe varianta piratata dar nu putem visa sa scoatem patchul pana nu se clarifica treaba cu demiterea
11-09-2008, 02:16 PM
11-09-2008, 02:20 PM
poate pui si un link de unde putem sa luam acest patch !! pls
11-09-2008, 02:33 PM
h*******ttp://files.filefront.com/FIFA+Manager+09+Sackingxrar/;***;/fileinfo.html
1.dezarhivezi unde vrei 2. deschizi cu daemon tools 3. si ii dai autorun din ceea ceai deschis cu daemon tools P.S. Eu am sters foldaru fifa manager din my document's si este indicat sa incepi carera/sezon nou !!! Fara warez ca dau ban!!!! |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |