02-22-2009, 02:58 PM
RaduB Wrote:nu există aproximare în zileDanny79 Wrote:Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea.
Iar in final vom scoate patchul mult dorit.
Asa... si exprimat in zile, aproximativ cam cum s-ar traduce asta !?
Genovesse Wrote:Romanian League Update Patch ... ce îţi spune asta?RaduB Wrote:Danny79 Wrote:Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea.Asa... si exprimat in zile, aproximativ cam cum s-ar traduce asta !?
Iar in final vom scoate patchul mult dorit.
Adica sa bei o bere, vizioneaza un film, mergi la o discoteca ceva si mai verifica din cand in cand :lol:
Eu unu sunt multumit ca mi sa raspuns la intrebare, si sunt convins ca merita tot timpul asteptat, am doar o mica intrebare, ati adaugat si stemele din Italia la cluburile care nu au ? Mersi mult baieti si bafta in continuare.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro