02-08-2009, 03:01 PM
Danny79, Danny79, Danny79,
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.19 (Linux)
|
FifaManager09
|
Danny79, Danny79, Danny79,
mpc mpc
02-08-2009, 03:25 PM
Salut,
![]() Ma numesc Radu,si sunt un nou "intrus" pe acest forum dar o persoana care cunoaste multe lucruri despre aceasta lume a managerilor in fotbal.Am si o intrebare ,daca se poate:Exista o posibilitate sa imi mearga bine jocul(fifa manager 09) folosind patchurile puse la dispozitie,dar fara sa il fii achizionat pe cel original :!: :?: Va multumesc si mult succes la patch,Radu(cj)
02-08-2009, 04:51 PM
Cum spuneau toti nu prea se vb aici de versiuni piratate ale FM09, eu asta am inteles ca intrebi tu daca iti merg patchurile pe FM09 piratat.Daca este piratat s-au original de la maicuta lui patchurile merg dar o sa ai aceiasi problema vesnica, esti dat afara dupa primul sezon orice ai face. Jocul daca vrei sa il cumperi il gasesti mai nou cam peste tot, eu de ex l-am cumparat din Real, costand 99 RON. Nu sunt eu in masura sa iti dau sfaturi dar nah poate am putut sa te lamuresc oare cum.
02-08-2009, 09:28 PM
superadu Wrote:Salut, Genovesse Wrote:Cum spuneau toti nu prea se vb aici de versiuni piratate ale FM09, eu asta am inteles ca intrebi tu daca iti merg patchurile pe FM09 piratat.Daca este piratat s-au original de la maicuta lui patchurile merg dar o sa ai aceiasi problema vesnica, esti dat afara dupa primul sezon orice ai face. Jocul daca vrei sa il cumperi il gasesti mai nou cam peste tot, eu de ex l-am cumparat din Real, costand 99 RON. Nu sunt eu in masura sa iti dau sfaturi dar nah poate am putut sa te lamuresc oare cum.După cum a spus şi Genovesse, merg instalate până şi patch-urile oficiale apoi acestea făcute de noi, dar există problema veşnică cu demiterea, aşa că recomand sa strângi 2 alocaţii şi să îţi cumperi jocul
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
02-20-2009, 01:44 PM
Nici o stire noua despre update ? sau orice altceva ca vad ca din 8 feb nimeni nu mai posteaza nimic
![]()
02-21-2009, 01:14 AM
Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea.
Iar in final vom scoate patchul mult dorit. ![]()
02-21-2009, 06:52 AM
Danny79 Wrote:Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea. Asa... si exprimat in zile, aproximativ cam cum s-ar traduce asta !? ![]()
02-21-2009, 10:16 AM
RaduB Wrote:Danny79 Wrote:Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea. Adica sa bei o bere, vizioneaza un film, mergi la o discoteca ceva si mai verifica din cand in cand :lol: Eu unu sunt multumit ca mi sa raspuns la intrebare, si sunt convins ca merita tot timpul asteptat, am doar o mica intrebare, ati adaugat si stemele din Italia la cluburile care nu au ? Mersi mult baieti si bafta in continuare.
02-22-2009, 02:17 AM
Genovesse Wrote:Adica sa bei o bere, vizioneaza un film, mergi la o discoteca ceva si mai verifica din cand in cand :lol: Pai ei lucreaza la un patch pentru Ligile din Romania .... Asa ca nu au ei de-a face cu stemele echipelor din Italia .... Asa ca daca vrei sa ai stemele echipelor din Italia bea o bere, mergi la un film, mai bea inca un bax de bere ![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
2 Guest(s) |