11-13-2009, 10:58 AM
Salut, o invitaţie să participi la jocul gratuit de tip simulator managerial de fotbal online numit Trophy Manager. Vezi aici http://www.trophymanager.com/index.php?ref=279949
The following warnings occurred: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined array key "lockoutexpiry" - Line: 94 - File: global.php PHP 8.3.19 (Linux)
|
manager de fotbal online
|
11-13-2009, 10:58 AM
Salut, o invitaţie să participi la jocul gratuit de tip simulator managerial de fotbal online numit Trophy Manager. Vezi aici http://www.trophymanager.com/index.php?ref=279949
11-13-2009, 11:17 PM
un simulator de fotbal destul de interesant.pleci din liga 7 in romania si ai meciuri de 3 ori pe saptamana in campionat + meciuri in cupa si eventual meciuri amicale.poti cumpara-vinde jucatori,upgrada facilitatile stadionului de la stropitori gazon,toalete pana la capacitatea tribunelor sau academia de tineret.un joc care are peste 30.000 de utilizatori inregistrati in momentul asta.chiar v-il recomand cu caldura
![]()
11-13-2009, 11:37 PM
cred că l-am încercat cândva, dar din cauza timpului am renunţat.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro
11-14-2009, 12:32 AM
nu necesita mai mult de 5 min pe zi.sa faci schimbari dupa etapa si eventual transferuri. e interesant ca te duelezi cu manageri din toata lumea
![]()
11-14-2009, 01:22 AM
da, dar crede-mă la mine alea 5 minute se găsesc foarte greu. şi editat Fifa Manager şi facultate şi alt proiect care necesită atenţia mea. E destul de greu cu timpul.
Daca faci comanda pe siteul PCGarage.ro foloseste voucherul UUK7W3RR si vei avea 1% reducere.
Pentru a ne trimite date sau fisiere pentru viitoarele patch-uri folositi adresa de email research[at]romanager.ro |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |