problema bonus castigare campionat - RedShadow - 11-15-2012
Salut! Am modificat sistemul competitional din editor, (original league system 1-3) cu 2 ligi, prima cu 18 echipe si a 2-a cu 3 serii de cate 12 echipe.
Problema care am sesizat-o dupa terminarea primului sezon e ca am primit 0 €.
Nu-mi dau seama ce ar trebui sa modific in editor ca la finalul sezonului echipele sa primeasca banii aia din televizari + castigarea campionatului.
Am mai modificat setarile anterior si nu am avut problema asta
RE: problema bonus castigare campionat - RaduB - 11-16-2012
(11-15-2012, 10:34 PM)RedShadow Wrote: Salut! Am modificat sistemul competitional din editor, (original league system 1-3) cu 2 ligi, prima cu 18 echipe si a 2-a cu 3 serii de cate 12 echipe.
Problema care am sesizat-o dupa terminarea primului sezon e ca am primit 0 €.
Nu-mi dau seama ce ar trebui sa modific in editor ca la finalul sezonului echipele sa primeasca banii aia din televizari + castigarea campionatului.
Am mai modificat setarile anterior si nu am avut problema asta
Eu ti-as sugera sa incerci chestia asta la Fifa Manager 13 sa vezi daca merge sau iti da aceeasi eroare !
Nu ai fi interesat sa ajuti sa incercam sa scoatem un patch cu ligile romanesti pentru FM 13 !¿
RE: problema bonus castigare campionat - RedShadow - 11-21-2012
(11-16-2012, 03:12 PM)RaduB Wrote: Eu ti-as sugera sa incerci chestia asta la Fifa Manager 13 sa vezi daca merge sau iti da aceeasi eroare !
Nu ai fi interesat sa ajuti sa incercam sa scoatem un patch cu ligile romanesti pentru FM 13 !¿ Salut!
Cred ca incercat sa va ajut sa traduceti Fifa Manager 11 dar, din pacate nu am dus proiectul pana la capat.
Mi-ar face placere sa va ajut insa nu ma preicep sa fac patch-uri, dar sunt dispus sa invat.
Stiu putin Photoshop si v-as putea ajuta sa editati pozele jucatorilor
|