Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - benladen69 - 11-06-2009
hahaha...cel mai tare somnifer...20min de monitor )
Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - Urmelinho - 11-06-2009
nu uita de gripă ca defapt asa mă face să obosesc repede în faţa monitorului. sper ca mâine să mă simt bine şi să refac pozele de stadioane să verific stadioanele de la fifa manager 09 şi apoi aştept baza de date
Şi fiindcă tot veni vorba să trecem ontopic, nu?
Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - benladen69 - 11-07-2009
insanatosire grabnica.si apropo de ontopic ai putea sa schimbi poza de la orasul bistrita? ca acum apare cetatea din sighisoara in poza
Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - Urmelinho - 11-07-2009
aştept o sugestie cu o poza pe care o doreşti.
Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - NewName - 11-08-2009
Imi poata spuna va rog cineva de unde iau si eu fifa manager 10? fara torrent si nu vreau sa il cumpar ( am doar 11 ani si parintii nu sunt de acord cu asta
EDITAT DE MODERATOR:
un topic pe care l-ai creat era şi aşa prea mult dar am acceptat. chiar era necesar să postezi peste tot?
Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - RedShadow - 01-29-2010
Salut :!: Imi poate spune cineva daca jocul e compatibil cu windows 7 x64 :?:
Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - Urmelinho - 01-29-2010
nu știu dacă merge pe 64 biți dar pe 32 biți merge. îl am eu. poți încerca să vezi dacă merge și pe 64
Urmelinho Wrote:nu știu dacă merge pe 64 biți dar pe 32 biți merge. îl am eu. poți încerca să vezi dacă merge și pe 64 Multumesc! Intre timp l-am instalat dar se blocheaza cand intru in joc. Mentionez ca am instalat ultimul update si nu l-am testat inainte. E posibil sa fie asta cauza? Editorul merge...Sa incerc sa folosesc XP mode sau sa instalez xp-ul pe alta partitie? Aveti vreo idee?
RedShadow Wrote:Urmelinho Wrote:nu știu dacă merge pe 64 biți dar pe 32 biți merge. îl am eu. poți încerca să vezi dacă merge și pe 64 Multumesc! Intre timp l-am instalat dar se blocheaza cand intru in joc. Mentionez ca am instalat ultimul update si nu l-am testat inainte. E posibil sa fie asta cauza? Editorul merge...Sa incerc sa folosesc XP mode sau sa instalez xp-ul pe alta partitie? Aveti vreo idee? L-am reinstalat si merge, doar ca nu imi apar pozele jucatorilor, numele echipelor (scrie D. Bucuresti, U. Craiova, U. Urziceni...) si nici stemele. Am instalat patchul in romana.
Re: Informatii despre Fifa Manager 10 - RaduB - 01-29-2010
RedShadow Wrote:L-am reinstalat si merge, doar ca nu imi apar pozele jucatorilor, numele echipelor (scrie D. Bucuresti, U. Craiova, U. Urziceni...) si nici stemele. Am instalat patchul in romana.
Ca sa iti apara stemele si numele corecte ale echipelor dupa ce instalezi Patch-ul Romaniei deschide editorul si in dreapta jos da-i click pe butonul "Write current database to game" .. adica sa scrii baza de date curenta in joc ! Si trebuie sa incepi o cariera noua !
De asemenea cand ajungi sa alegi cu ce baza de date sa joci.. NU alegi sa joci cu ultima baza de date EA ci alegi sa joci cu baza de date a Editorului !
|