Re: RLUP 10 v1 - mahdahleen - 02-06-2010
Genovesse Wrote:mahdahleen Wrote:Cat mai este pana o sa lansati patch-ul? Tu nu esti plicitisit de aceiasi intrebare ?? Raspuns anul viitor in octombrie ...
Sincer as prefera sa deschid si eu forum si sa nu vad aceiasi intrebare de 12321312312 ori, tu crezi ca acesti baieti care lucreaza la acest patch pe care il asteptam cu totii nu sunt satui de intrebarea asta
? :x Eu am vrut doar sa aflu o perioada estimativa pentru a stii daca are rost sa ma apuc eu sa fac transferurile de iarna.Si v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde la intrebare.
Re: RLUP 10 v1 - Genovesse - 02-06-2010
mahdahleen Wrote:Genovesse Wrote:mahdahleen Wrote:Cat mai este pana o sa lansati patch-ul? Tu nu esti plicitisit de aceiasi intrebare ?? Raspuns anul viitor in octombrie ...
Sincer as prefera sa deschid si eu forum si sa nu vad aceiasi intrebare de 12321312312 ori, tu crezi ca acesti baieti care lucreaza la acest patch pe care il asteptam cu totii nu sunt satui de intrebarea asta
? :x Eu am vrut doar sa aflu o perioada estimativa pentru a stii daca are rost sa ma apuc eu sa fac transferurile de iarna.Si v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde la intrebare. 1. Eu nu lucrez cu acesti baieti la patch, 2 sunt doar un fan al patchului scos de ei, 3. ce rost are sa faci tu transferurile cand oricum va urma un update de la EA in care o sa ai tu tot, + ca anul trecut cu patchul care a fost scos tranferurile au fost facute din cate tin eu minte. Dar daca te plictisesti asa de tare ... have fun :lol:
Si apropo de ce nu incerci alt joc pana iese patchul daca nu mai ai rabdare ?? Iti recomand Titan Quest Immortal Throne, este lung este interesant si numai bun sa te tina ocupat pana iese patchul asta in caz ca este un fan al genului hack and slash ( gen Diablo 2 mai exact ).
Genovesse Wrote:Si apropo de ce nu incerci alt joc pana iese patchul daca nu mai ai rabdare ?? Iti recomand Titan Quest Immortal Throne, este lung este interesant si numai bun sa te tina ocupat pana iese patchul asta in caz ca este un fan al genului hack and slash ( gen Diablo 2 mai exact ). Esti un fan al genului am vrut sa scriu, scuze scriu prea repede :lol:
Re: RLUP 10 v1 - nicola - 02-07-2010
Genovesse Wrote:Si apropo de ce nu incerci alt joc pana iese patchul daca nu mai ai rabdare ?? Iti recomand Titan Quest Immortal Throne, este lung este interesant si numai bun sa te tina ocupat pana iese patchul asta in caz ca este un fan al genului hack and slash ( gen Diablo 2 mai exact ).
frumos joc...il recomand..cu o bere si niste seminte....asa trb jucat.....fara pauza...il termini kam intro saptamana
OFF TOPIC :bere:
Re: RLUP 10 v1 - Genovesse - 02-07-2010
nicola Wrote:Genovesse Wrote:Si apropo de ce nu incerci alt joc pana iese patchul daca nu mai ai rabdare ?? Iti recomand Titan Quest Immortal Throne, este lung este interesant si numai bun sa te tina ocupat pana iese patchul asta in caz ca este un fan al genului hack and slash ( gen Diablo 2 mai exact ).
frumos joc...il recomand..cu o bere si niste seminte....asa trb jucat.....fara pauza...il termini kam intro saptamana
OFF TOPIC :bere: Off Topic si eu, scuze, dar eu am terminat jocu ala in uhmm 4 zile parca .. bine acuma sunt pe Epic .. dar este deja cam nightmare si ma gandesc deja la posibila lista de transferuri de la Poli :lol: aici deja ii grava situatia :lol:, oricum am 2 intrebari legate de patch daca se poate bineinteles, Mejia va avea poza ? Si stadioanele vor arata la fel de bine ca pe 09 ? Thanks 8-)
Re: RLUP 10 v1 - Urmelinho - 02-07-2010
poze vor avea cei pentru care vom găsi. dacă vrei ca acest jucător să aibă sigur poza, poţi trimite un email pe adresa research[at]romanager[dot]ro
POZA SĂ FIE DE REZOLUŢIE CÂT MAI MARE!
Despre stadioane, toate vor fi făcute tot din editorul jocului
Re: RLUP 10 v1 - baloovaly - 02-09-2010
Păstrează-ţi frustrările pentru tine.
EDITAT DE URMELINHO
Re: RLUP 10 v1 - benladen69 - 02-10-2010
Tinand cont ca liga1 incepe in scurt timp si voi ati anuntat ca scoateti patchul cam in aceasi perioada cu inceperea ligii 1 ,as vrea sa stiu daca se poate daca l-ati terminat si ati trecut la faza de teste?ms
Re: RLUP 10 v1 - mahdahleen - 02-15-2010
Este adevarat ceea ce a zis Benladen69?M-ar interesa daca lansati patchul pana miercurea viitoare(24.02.2010),pentru a stii daca mai continui cariera curenta.
|