Re: FifaManager09 - alexm - 02-08-2009
Danny79, Danny79, Danny79,
Re: FifaManager09 - alexm - 02-08-2009
mpc mpc
Re: FifaManager09 - superadu - 02-08-2009
Salut, mile:
Ma numesc Radu,si sunt un nou "intrus" pe acest forum dar o persoana care cunoaste multe lucruri despre aceasta lume a managerilor in fotbal.Am si o intrebare ,daca se poate:Exista o posibilitate sa imi mearga bine jocul(fifa manager 09) folosind patchurile puse la dispozitie,dar fara sa il fii achizionat pe cel original :!: :?:
Va multumesc si mult succes la patch,Radu(cj)
Re: FifaManager09 - Genovesse - 02-08-2009
Cum spuneau toti nu prea se vb aici de versiuni piratate ale FM09, eu asta am inteles ca intrebi tu daca iti merg patchurile pe FM09 piratat.Daca este piratat s-au original de la maicuta lui patchurile merg dar o sa ai aceiasi problema vesnica, esti dat afara dupa primul sezon orice ai face. Jocul daca vrei sa il cumperi il gasesti mai nou cam peste tot, eu de ex l-am cumparat din Real, costand 99 RON. Nu sunt eu in masura sa iti dau sfaturi dar nah poate am putut sa te lamuresc oare cum.
Re: FifaManager09 - Urmelinho - 02-08-2009
superadu Wrote:Salut, mile:
Ma numesc Radu,si sunt un nou "intrus" pe acest forum dar o persoana care cunoaste multe lucruri despre aceasta lume a managerilor in fotbal.Am si o intrebare ,daca se poate:Exista o posibilitate sa imi mearga bine jocul(fifa manager 09) folosind patchurile puse la dispozitie,dar fara sa il fii achizionat pe cel original :!: :?:
Va multumesc si mult succes la patch,Radu(cj)
Genovesse Wrote:Cum spuneau toti nu prea se vb aici de versiuni piratate ale FM09, eu asta am inteles ca intrebi tu daca iti merg patchurile pe FM09 piratat.Daca este piratat s-au original de la maicuta lui patchurile merg dar o sa ai aceiasi problema vesnica, esti dat afara dupa primul sezon orice ai face. Jocul daca vrei sa il cumperi il gasesti mai nou cam peste tot, eu de ex l-am cumparat din Real, costand 99 RON. Nu sunt eu in masura sa iti dau sfaturi dar nah poate am putut sa te lamuresc oare cum. După cum a spus şi Genovesse, merg instalate până şi patch-urile oficiale apoi acestea făcute de noi, dar există problema veşnică cu demiterea, aşa că recomand sa strângi 2 alocaţii şi să îţi cumperi jocul
Re: FifaManager09 - Genovesse - 02-20-2009
Nici o stire noua despre update ? sau orice altceva ca vad ca din 8 feb nimeni nu mai posteaza nimic
Re: FifaManager09 - Danny79 - 02-21-2009
Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea.
Iar in final vom scoate patchul mult dorit.
Re: FifaManager09 - RaduB - 02-21-2009
Danny79 Wrote:Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea.
Asa... si exprimat in zile, aproximativ cam cum s-ar traduce asta !?
Re: FifaManager09 - Genovesse - 02-21-2009
RaduB Wrote:Danny79 Wrote:Mai ai putina rabdare.Mai e putin de lucru la baza de date dupa care vom face un test la ea.
Asa... si exprimat in zile, aproximativ cam cum s-ar traduce asta !? 
Adica sa bei o bere, vizioneaza un film, mergi la o discoteca ceva si mai verifica din cand in cand :lol:
Eu unu sunt multumit ca mi sa raspuns la intrebare, si sunt convins ca merita tot timpul asteptat, am doar o mica intrebare, ati adaugat si stemele din Italia la cluburile care nu au ? Mersi mult baieti si bafta in continuare.
Re: FifaManager09 - RaduB - 02-22-2009
Genovesse Wrote:Adica sa bei o bere, vizioneaza un film, mergi la o discoteca ceva si mai verifica din cand in cand :lol:
Eu unu sunt multumit ca mi sa raspuns la intrebare, si sunt convins ca merita tot timpul asteptat, am doar o mica intrebare, ati adaugat si stemele din Italia la cluburile care nu au ? Mersi mult baieti si bafta in continuare.
Pai ei lucreaza la un patch pentru Ligile din Romania .... Asa ca nu au ei de-a face cu stemele echipelor din Italia .... Asa ca daca vrei sa ai stemele echipelor din Italia bea o bere, mergi la un film, mai bea inca un bax de bere ... si apoi mergi si descarca patch-ul Italiei de la <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.managerfifa.com/descargas/ligaitalia.htm" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.managerfifa.com/descargas/ligaitalia.htm</a><!-- m --> .... si ca sa iti mearga ... dupa ce il instalezi.. bea o bere... apoi deschizi Editorul... dai "Write database to game" .. apoi mai bei o bere... si incepi sa te joci
|