Re: FifaManager09 - Urmelinho - 01-30-2009
mai încă nu ne deranjează că după cum observi nimeni nu a întrebat şi plănuim să învăţăm toţi userii să respecte munca şi să nu mai întrebe de data lansării. Vrem să îl lansam în prima parte al lui Februarie ... dar vom vedea cum vor decurge testele ...
Re: FifaManager09 - Genovesse - 01-30-2009
Ok mersi mult de informatie. Sunt convins ca merita asteptarea, la 2008 ati facut o treaba super, la asta din cate am vazut este de 100x mai bun.
Re: FifaManager09 - alexm - 02-06-2009
haideti mah ce mai faceti mai scoate odata patchul ca mam saturat de cand tot astept dati si voi o data aproximativa cand apare ca sa am si habar suntm in februarie 6 si inca nu a aparut il mai scoateti macar ?????ceva detali
Re: FifaManager09 - Urmelinho - 02-06-2009
alexm Wrote:haideti mah ce mai faceti mai scoate odata patchul ca mam saturat de cand tot astept dati si voi o data aproximativa cand apare ca sa am si habar suntm in februarie 6 si inca nu a aparut il mai scoateti macar ?????ceva detali
daca ai fi vorbit frumos poate ai fi aflat o data aproximativa
Re: FifaManager09 - alexm - 02-07-2009
eu nu stiu sa fi vorbit urat
Re: FifaManager09 - Genovesse - 02-07-2009
Se poate sa ne spuneti o data aproximativa a patchului ? Nu de alta dar tot vad screns cu editari cu tot ce este facut de voi si parca nu imi vine sa joc 2008 pana apare patchul :lol: Iar 2009 fara patch asta nu are farmec
haide mai ne zici o data cand apare???ca mam plictisit hai bafta
:twisted: :mrgreen: :roll: da raspundeti mai odata ca sa nu mai intru 100 de ori pe zi pe forum ca mam saturat imb.... hai pa :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Re: FifaManager09 - Urmelinho - 02-08-2009
Veți fi anunțați printr-un „email mass” când va fi lansat
Re: FifaManager09 - Danny79 - 02-08-2009
alexm Wrote::twisted: :mrgreen: :roll: da raspundeti mai odata ca sa nu mai intru 100 de ori pe zi pe forum ca mam saturat imb.... hai pa :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Daca nu mai ai rabdare si nu mai vrei sa mai intri de 100 de ori pe forum pune mana si fa-ti singur un patch.
Asta doar daca tu crezi ca totul se face foarte usor.
Bafta la editat propriul tau patch.
|