Re: FifaManager09 - johnmarriano - 12-30-2008
nicola Wrote:2 probleme:
1 . am jocul ORIGINAL....si am instalat pe el database update,update 1 si update 2....si atunci cand ma jok la meciul 3d imi iese din jok k o eroare DONT SENT.....specific:........IMI IESE DOAR LA JOCUL JUCAT AKASA...NU IN DEPLASARE...((((stadioanele sunt fakute de mine absolut toate si ala national....si daca le scot tot nu mere)))
2 . prima oara cand lam instalat imi mergea fara sa ma conectez la serverul lor.....akum trb sa ma conectez de fiecare data la serverul lor.....spuneti si mie ce ar trb sa fac.....va multumesc
![[Image: aaarz2.th.jpg]](http://img248.imageshack.us/img248/8682/aaarz2.th.jpg)
sa va spun parerea mea.......astia de la BRIGHT FUTURE au dato iara in bara k patchul 2 si au stricat de tot jocuk.....astept pm de la voi k rasp.....ms
daca vad bine imaginea asta mi se pare ca ti s-a schimbat data de la computer. Daca asta e problema doar trebuie sa schimbi data inapoi, :d
dar eu vorbesc doar despre imagine
Re: FifaManager09 - nicola - 12-30-2008
nu inteleg ce vrei sa spui.....data si ora la calc sunt aceleasi.....nu leam schimbat delok... :roll: :lol:
Re: FifaManager09 - johnmarriano - 12-31-2008
Pai mesajul ala mi-a aparut si mie o data si chiar imi era schimbata data. Am schimbat-o din BIOS si dupa a mers. Am impresia ca uneori data si ora din BIOS poate sa fie decalata de cea a sistemului de operare.
Dar poate ca mesajul asta e universal pentru orice eroare ) daca la tine e alta problema.
Re: FifaManager09 - nicola - 01-04-2009
Urmelinho Wrote:nu mai instala update 1 update 2 database update caci update 2 contine si celelalte 2 patchuri. ca rezolvare ... nush incearca asta cu instalarea ... scoti jocul ... cureti registrii si si reinstalezi jocul doar cu patchul Update 2
...am incercat ce miai spus si nu a mers....in schimb am pus windows-ul(XP) din nou si nu mia mai aparut......in schimb imi apare ala eroare care duce la crash-ul jocului....
eroarea e urmatoarea: MICROSOFT VISUAL C++ 2005 RUNTIME LIBRARY.....si imi iese din joc.....
..problema e urmatoarea....k din 2 in 2 zile( in joc) imi da eroarea asta....si uneori numi merge si modul 3d....
am inslat windows-ul din nou si tot la fel ...lam upgradat......si tot la fel...am pus ultimele NET FRAMEWORK-uri..cica trb si alea....si tot degaba..am cumparat...MICROSOFT VISUAL C++ 2005 EXPRESS EDITION si MICROSOFT VISUAL C++ 2008 EXPRESS EDITION......si tot nu merge...................toate programele enumerate mai sus sunt cu licenta...........
nu vreau sa va stresez k erorile mele.....dar asta e singurul joc care imi place si primul care ma face sa il URASC din ce in ce mai mult...........
Re: FifaManager09 - johnmarriano - 01-04-2009
Nu stiu ce sa zic, eroarea asta poate aparea la o multime de aplicatii. Uneori poate fi cauzata de un virus alteori de antivirus (in special Norton). Poate ai un viermisor pe acolo pe hard. Daca ai reinstalat windows-ul inseamna ca ai curatat doar partitia sistemului, si daca el a infectat si alte partitii pe care probabil le ai, este foarte probabil sa iti reinfecteze sistemul de operare.
E doar parere. Incearca sa formatezi tot hardul. Chiar daca ai un antivirus bun, daca nu ii dai scanare regulata, poti sa fii vulnerabil.
Incearca sa instalezi un si o alta versiune de windows ca sa fii sigur ca nu e de la SO.
Re: FifaManager09 - Urmelinho - 01-04-2009
dezactiveaza firewere
Re: FifaManager09 - nicola - 01-08-2009
ce facetzi....treaba cu patchu cum e ....nu puneti si voi niste screen-uri cu el.... :o :o :o :o :o :o :arrow: :arrow: :mrgreen:
Re: FifaManager09 - Urmelinho - 01-09-2009
screenuri nu cred ca va face nimeni, deocamdata suntem cu probleme cu baza de date ...
Re: FifaManager09 - nicola - 01-09-2009
Urmelinho Wrote:screenuri nu cred ca va face nimeni, deocamdata suntem cu probleme cu baza de date ...
ok...daca pot sa va mai ajut cu ceva...spuneti-mi....
Re: FifaManager09 - Genovesse - 01-30-2009
Salut, sper sa nu deranjeze intrebarea mea, dar ati putea sa imi spuneti pls cam pe cand planuiti sa lansati patchul ?
Nu de alta dar am jocul cumparat de 2 luni si nu vreau sal joc fara el :mrgreen: . Mersi, scuze incaodata daca a deranjat intrebarea.
|